An era of treachery

Jag har mått rätt kast idag så förlåt till alla om jag varit svinig eller seg mot någon av er. Jag vet inte men det har känns som om ingenting idag har hänt eller liksom som om det egentligen inte existerade, om någon fattar. Jag tror att det enda som faktiskt kändes verkligt idag var när Sofia stampade mig på foten med sina klackar, inte för att det gjorde ont eller så men jag kände i alla fall något. Det är så jävla segt att dessa dagar när jag mår så här kommer så tätt nu, inte ett bra tecken men va fan det blir la bättre för eller senare igen. Sitter typ hemma nu, även om jag inte vill vara hemma egentligen, vet inte vad jag vill eller typ muntras upp. Om någon vill muntra upp mig så försök gärna, skulle uppskattas. Nu ska jag kolla på mina och Sofias flummvideos för det om något muntrar upp mig, sen blir det la att dunka musik högt som fan.
/Jerry Andersson

Whiskey lullaby

All cread till Sofia för att ha hittat denna underbara låt!



She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night.

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.
/Jerry Andersson

The days, I have nothing

Varit inne i Uddevalla idag och haft en helt okej dag dock så började mitt humör dippa som fan sista timmen i spelbutiken och på bussen hem så känner mig rätt nere nu. Det kan bero på att jag är trött, en vacker kväll som denna och lyssnade på depp musik. Allt blir säkert bättre imorgon, liksom det är verkligen inte första gången jag sjunker så här i humör, även om det var ett tag sedan nu. Ibland, som just nu förstår jag precis vad Brandon Novak menade när han sa "Im killing lonelines" för ibland är det något man verkligen vill göra, när man kommer hem efter en dag med vänner. Jag ska peppa mig själv med att ta fram gitarren och lära mig massor utav bra Cirkus miramar låtar. Hoppas ni andra har en härlig höstkväll.
/Jerry Andersson

Regnet slår mot gatan, samma jävla gata som vi går

Snacka om att det började regna rejält när jag var på väg hem från bussen men när man har gått fem meter och är genomblöt slutar man bry sig och bara lugnt fortsätter gå. Det är rätt härligt att titta upp mot himlen när det spöregnar och bara känna regnet som slår mot ansiktet. För övrigt så har dagen varit rätt chill, hängt i spelbutiken och sen utan för kampenhof en stund.
/Jerry Andersson

Golvläggning

Så idag har jag typ hjälpt till att först riva bort massa golv och sen börjat lägga nytt, även om allt inte är klart än. Börjar bli jävligt seg nu men va fan slänga sig i duschen så kanske jag piggnar till lite i alla fall. Imorgon blir det att åka in till Uddevalla, får se när jag lyckas ta mig in men det blir la någon gång under dagen, logiskt nog.
/Jerry Andersson

Ett jävla massa festande

Okej, jag borde kanske inte dricka varje fredag för det blir dyrt och det är lite segt nu i slutet av månaden när man sitter med 50 kr kvar och det är två veckor tills man får pengar. Dock var det riktigt kul i fredags även om jag fick höra nu efteråt att jag missade en jävla massa senare efter att dom flesta hade dragit. Att åka buss hem med en Daniel som var full och hade jobbat var ingen kul upplevelse, herre jävlar va seg och tråkig han var.

Jag hade för mig att jag skulle lägga golv imorgon men det var något mycket roligare, jag ska vara med och dra upp massa golv. Hej grott människan kommer fram och älskar att förstöra saker. För den som är intresserad så fick jag ett sms halv tolv från trollet som undra om vi kunde ses, tror ni jag blev stressad eller? Det roligaste var att jag inte hade planerat att gå upp ur sängen än på en timme eller något så det var rätt gött att få det sms så jag kom upp och iväg på lite flummande och magic spelande.
/Jerry Andersson

Låååång dag

Fy fan vilken lång dag detta har varit. Uppe vid 6 och kom hem vid 21 så är helt jävla slut nu både i huvudet och kroppen. Varit i Uddevalla i tolv timmar, spelat magic och tjatat med underbart folk. Drog med mig min kamera idag tog tyvärr inte jätte många bilder även om det blev en fin bild på Sofia i alla fall, som fan alltid blir snygg på bild. Nu ska jag se ett avsnitt av bones sen sova. Nighty night people.
/Jerry Andersson

Aldrig mer en fest i Ödeborg

Alltså man sätter sig och åker tre mil rätt ut i en skog, stackars göteborgaren hade ju inte sätt så mycket träd i hela sitt liv, Jag hängde på Martin och André igår till en fest där ute i ingenstans och fan va denna festen hade varit uppsnackad. Det slutar med att allt blir inställt och istället för 30 personer så blev vi 9 som hamnade på någon jävla fotbollsplan i Färgelanda. Det var nog en av dom sämre gångerna jag har supit och då va jag ändå uppe på ett tak, slog ner GB glass, samla ihop varenda jävla flagga på hela planen, krossade två Kirr flaskor och kastade frisbee med ett bord.
/Jerry Andersson

Tuppkam

Jag hade inte mycket bättre för mig igår så jag skaffade tillbaka min tuppkam :D Det tog några timmar, mest för att rakapparaten dog och jag roa mig framför datorn samtidigt.

/Jerry Andersson

You crawl, you bend, you break

Hur ska man starta och börja skriva? För det är alltid ett problem när man vill sätta sig ner och skriva, när man vill få ut ord om något jag inte vet någonting om, då har man alltid problem med att starta. Sommaren börjar nog ta slut och hösten närmar sig med kalla vindar och vackra färger men jag vet inte vad som händer med mig, eller vad jag försöker göra med mitt liv. Det känns som om jag lever på en hopplös dröm om att bli något inom fotografi, en dröm jag jagar frenetiskt men aldrig kommer nå fram till för allt står ju still just nu. Visst ska jag söka vidare till typ universitet men kommer dom tre åren förändra någonting? Vänner kommer och vänner går but only scars will last forever. Det är nog så många ser på det även om alla lever och hoppas på att hitta de där vännerna som man vet alltid kommer finnas i närheten vad fan som än händer med ens liv, eller vilka vägar man än tar så kommer dessa stå där och acceptera dig för den du är och acceptera dina val. Mörka nätter under någon slags fullmåne med öl och Miramar, visst låter det härligt? Det var precis vad det var också. Tankar, känslor, kärlek, hat, liv, död är sådant vi människor är byggda av och styrda av och det är alltid dom svarta tankarna som är så mycket starkare och som man ofta följer för att man inte orkar eller vågar stå upp mot dom.

Man ser på tv serier om vänner som slås mot mörkrets krafter ute i världen och man önskar i bland att man också hade vänner man kunde slås mot demoner tillsammans med, för dom finns nog där, bara jävligt svåra att se. Att lyssna på Cirkus Miramar för en nästan alltid på bättre humör för dom kan verkligen beskriva saker med ord man inte trodde fanns. Alla behöver vi en dag då och då när man är lite allmänt nere men det är bara att göra det bästa av saken och försöka hitta något kul att göra, får la se vad som händer på måndag.
/Jerry Andersson