Ett möte i natten

Vad gjorde han här? fanns det en anledning till varför han gick denna väg? Ensam i mörkret gick han, med långsamma steg bort från skolan, bort från staden och bort från livet. Varför ville han gå bort från livet? Just nu var det nog på grund av henne. Hon som hade tänt ett ljus i honom när allt var som mörkast, hon som hade skrattat tillsammans med honom och givit honom hoppet tillbaka. Hon hade kommit in i hans liv som vinden från väst och lika snabbt försvunnit igen och med sig hade hon tagit en stor del av honom.

 

Det hade varit en varm sommarkväll för två månader sedan när han hade bestämt sig för att gå upp till sin egna lilla fristad, en kulle från vilken man såg ut över hela staden där han bodde. Det var inte många som kände till denna plats och därför kunde han oftast få vara ifred där men denna natt skulle bli annorlunda, världen hade en ny plan för honom. När han denna kväll kom över krönet så hade hon suttit där, han vet inte varifrån hon hade kommit eller vad hon varit med om men här var hon nu och hennes röda hår fladdrade i vinden. Han hade frusit fast utan att kunna röra sig eller prata på flera minuter och hon hade ännu inte sätt honom men när hon vände på huvudet och han mötte hennes förtrollande gröna ögon så öppnades hans egna och han såg världen på ett helt nytt sätt.

/Jerry Andersson

Aiden - Portrait

 
 
Two men entered and I thought I was dreaming.
I heard the sounds of what were laughter.
And expected the door to slam off the hinges.
The dark initiates my fear and I tell myself nothing can hurt me.
Nothing can hurt me.
The blanket weighs 300 pounds pinning me on my stomach.
Although my eyes are open, I see nothing but a spiraling glow
that radiates an alarm clock on a nightstand.
Hands are gripping me.
The sheets are twisted, I'm suffocating.
I smell nail polish.
I picture my mother out in the garden
on a spring day planting new strawberry seeds.
The earth aroma as she turns the soil lingers.
And I imagine my life as a princess.
Nothing can hurt me.
It's 5:47 a.m. and the sun looks as though
it's just about to defeat the night sky.
A battle between good and evil
that rages on through centuries unnoticed.
My night gawn is taggled above my hips.
I went to sleep with panties on and I smell blood.
My breasts are exposed and sore.
One of them has bite marks.
Blinding light from the bathroom crushes my eyes.
I try to stand up and the weight of the world buckles my knees.
Nothing can hurt me.
The dawn breaks and this veil I carry around for secrecy is about to melt.
Something inside my veins explode.
And I realize I'm not looking at a portrait now.
We are all living in it.
/Jerry Andersson

Vad vore livet utan underbara vänner

Då var man hemma igen efter 5 dagar med Sofia och Mattias, helt underbara vänner man har alltså. Allt började i fredags ner jag drog med Tiaz upp till honom för att baka tårta, dricka öl och ha det chill. Sofia bestämde sig för att komma upp och joina oss och därifrån bar det av. Vi lämnade stället vid 4 på natten med en flaska rom och två öl. Det var en riktigt rolig promenad hem (Ja Sofias place kändes som hemma efter någon dag) där vi filmade, sjöng, skuttade, drack och jag dödade en snögubbe med mina kulor.

 

Dagen där på blev det mer öl, Sam kom på besök och vi la oss inte fören 8 på morgonen, detta efter en lång promenad på en och en halv timme ute i Uddevalla natten där vi bland annat lekte bil och familj. Jag och Sofia var föräldrar till två jobbiga skitungar i form av Tiaz och Sam. Av alla coola bilar vi kunde låtsats att vi hade så valde vi en Toyota prius, världens fjantigaste bil.

 

På söndag blev det bio för mig, Sofia och Tiaz. Vi gick och såg berättelsen om Pi, en helt fantastisk, magisk och underbar film som man både skrattade och grät sig igenom. Jag tror att vi alla tre varmt rekommenderar den. Efter bion lämnade Tiaz oss för några timmar medan jag och Sofia promenerade till 7/11 för att köpa ännu mera öl. Vi sa att vi skulle lägga oss tidigt men halv 5 på natten/morgonen stod vi och lagade mat för att vi var hungriga och inte kom vi i säng fören efter 5.

 

Nyår började segt, men nyår är egentligen inget annat en tolvslaget och jag tyckte att detta nyår var en av dom mysigare jag haft. Stå/sitta på en inglasad balkong med underbara vänner, dricka öl och röka medan raketerna bara smällde och smällde utanför var riktigt mysigt som sagt.

 

Så jag avslutar allt med att säga: Jag älkar er! <3

/Jerry Andersson