Och så upp igen

Jag verkligen älskar min knepiga mentala hälsa. För er som läste inlägget igår så var jag så nere så jag vet inte vad och allt kändes bara fel och svart men idag så mår jag ovanligt bra. Eller ja kanske inte ovanligt bra men jag mår bättre en förväntat. Nu är jag bara väldigt uttråkad och imorgon är det fredag och jag vill verkligen göra någonting, typ gå på bio, någon som är på? Jag bjuder. Det jag ville skriva med det här egentligen är nog att jag är uttråkad men mår bra.

/Jerry Andersson

So real these voices in my head

Jag är bara så trött just nu, på allt. Orkar ingenting annat än att typ ligga i sängen och sova, eller glo på film. Jag orkar inte ens skriva, trots att jag vill få bort tankarna från huvudet och ner på papper. Jag vet egentligen inte själv vad jag tänker som är så jobbigt, det är bara alldeles för mycket just nu. Det är fan iskallt, fast egentligen är det varmt bara att jag fryser. Det sägs att det är inte själva fallet som gör ont utan det är när man slår i marken som smärtan kommer men tror mig, att falla gör ibland för jävla ont så att man längtar efter att träffa botten. Åh förvirringen i huvudet, bara ett kaos som just nu inte går att stoppa, man kanske kan få det att snurra lite mindre men man kan aldrig få det att sluta helt. Det finns ett fint citat som jag tycker är så sant. "Det som är så fel med att vara mentalt sjuk är det fruktansvärda pris man måste betala för att överleva"

 

Jag tänkte gå in och duscha nu när jag kom hem men kände att jag knappt kunde stå upp för då skulle jag svimma så nu ligger jag här i sängen och fryser som fan och skakar okontrollerat. Vad jag verkligen skulle behöva just nu är en lång varm omfamning så jag kanske slutar skaka. För varje dag som går så blir jag mer och mer som Bran, vilket inte är bra någonstans. Visst att jag vet att han är en skapelse av min mörkare sida som typ ingen ser eller vet om men jag trodde aldrig att jag skulle se så mycket likheter och dra paralleller så ofta mellan mig och honom. Jag hoppas att ni har en bra kväll, jag ska försöka göra det bästa av min och tack för en kul kväll igår. 

/Jerry Andersson

Jul

Jahapp då har ännu en jul snurrat förbi och jag mår bra, vilket är trevligt fast det kan vara ölen som talar för igår gick jag runt och skreksjung "I'll be just fine pretending i'm no are far from lonley and it's all that i've got" fantastiskt bra låt som ni borde lyssna på om det är så att ni inte hört den. Jag fick en fin blå rutig skjorta som är bara allmänt snygg. Jag hoppas alla har haft en underbar jul, pusshej
/Jerry Andersson

I'm falling down

Det är hemskt att ligga vaken typ en hel natt och bara gång på gång be sin hjärna att inte "Go down that road" vägen mot avgrunden och mörkret. Kände när jag var på väg ner mot bussen igår att allt kändes som en illusion, att inget riktigt hände och att jag själv bara kände mig nere, vilket jag fortfarande gör. Jag har tvingat mig själv i två dagar att åka in till ua för att jag inte klarar av att sitta hemma själv och inte göra någonting. Där blir man uppmuntrad i alla fall och slipper var ensam, tills det är dags att åka hem igen.

Jag känner igen denna känslan så väl för att jag har varit där så många gånger förut och just därför ber jag hjärnan att inte ta den vägen. Men jag håller mig uppe och fortsätter göra saker, för jag vet även att detta bara är ett litet gupp i vägen som jag snart kommer upp ur igen.
/Jerry Andersson

Välkommen till... WTF happend to me sutarday night

Okej jag har typ ont över allt, men det brukar bli så när man sover i ett trångt hörn på golvet. Jag räknade mina sår/blåmärken precis och kom upp till 12 stycken. Så wtf hände för att få alla dessa sår och blåmärken? Jag har ingen aning, jag vett att jag uppenbarligen bränt mig på handryggen eftersom jag har ett brännmärke där och jag vet var bitmärkena kommer ifrån med resten är ett jävla kul mysterium. Egentligen så klagar jag inte, smärtan är bara ett sätt för kroppen att tala om att du fortfarande lever, vilket jag göra.. senast jag kolla i alla fall men jag vet inte, jag kanske har dött sen dess. Varit en kul helg med en riktigt härlig fest och nu ser jag verkligen fram emot nyår, funderar dock på att bara hålla mig till öl den kvällen, hur länge jag nu kan hålla det löftet till mig själv.

See ya around!
/Jerry Andersson