Baka är episkt kul!

Hon skriver "älska mig" i dammet
på pianots lock och går
och jag älskar hennes finger
när jag läser vad det står


Vackra underbara jävla cirkus miramar! Dagen går långsamt som fan men lite musik löser det mesta när man sitter och segar framför en dator och letar jobb som inte finns, typ. Vad händer idag, när dagis är över? Jo jag ska åka hem och städa, vilket verkligen behövs och sen ska jag baka chokladmuffins, om vi har formar vill säga, annars blir det något annat.

Jag längtar faktiskt några månader framåt, mest för att våra äppelträd då börjar få mogna äpplen som man kan baka äppelpaj på. Fatta hur jävla gott det är med äppelpaj på egen odlade och plockade äpplen. Blåbär har vi även massor av så kanske ska göra blåbärsmuffins någon dag, låter inte det gott?
/Jerry Andersson

ticktack

Tiden går väldigt långsamt idag, vet egentligen inte vad det är med mig men tror jag har sovit för lite för är as trött idag och inte hjälpte kaffe. Funderade igår på att åka in till ua efter att jag slutat men just nu känns det inte alls lockande, även om det finns härligt folk där. Jag tror istället att det blir att åka hem, ta en varm dusch och sedan lägga sig i sängen med datorn och glo på någon film på TVn. Hoppas på att var piggare imorgon då jag ändå är ledig och kan åka in till ua typ hela dagen, känns som en plan, om nu inte någon jätte gärna vill att jag ska komma in idag.
/Jerry Andersson

Vinsten är min, Ohyeah!

Jag vann min och Sofias vadslagning igår, vilket känns riktigt gött då ett cigg pack aldrig är fel att få, speciellt inte efter att man vunnit det i en spännande match. Spänningen och allvaret var på högsta nivå när matchen drog igång och man kan nog säga att jag drog en optimal starthand. jag slog hårt och jag slog snabbt men hennes gnaw to the bone räddade henne ett antal gånger innan jag tillslut, med hjälp av två flygande, en bumb in the night och Sorin få ner henne till 0 hp och första av tre rundor var min. I andra rundan var det ännu allvarligare, skulle jag vinna och gå därifrån med segern eller skulle Sofia tvinga fram en tredje och avgörande runda? Trots att jag slog och slog i denna rundan så fick hon upp liv på liv och tillslut så kom en för stor creature ut med trample som jag inte klarade av att hantera och Sofias vinst i andra rundan var ett faktum.

Som alla bra matcher så skulle nu denna avgöras i en tredje och helt avgörande runda. Vem skulle få kyssa den andres sko och vem skulle få ett pack cigg? Nu handlade allt om vem som var kallast och vem som tänkte bäst innan sina drag dock hade jag en liten fördel som körde med en lek som jag kunde utan och innan medan Sofia körde på en för henne i stort sätt ny lek. Jag valde att byta min första hand medan Sofia höll på sin, vilket nu i efterhand inte var ett så bra drag då hennes magkänsla sa åt henne att byta hand. Min andra hand var helt okej, allt jag behövde dra för att den skulle funka var ett swamp och det drog jag i tredje rundan. Tyvärr var denna tredje och avgörande runda inte lika spännande som den första och jag gick hem med segern och jag lovar er att jag aldrig kommer glömma känslan och bilden av Trollet Sofia som går ner på knä och kysser mina skor mitt i spelbutiken.

Kommer det bli en rematch? definitivt dock kommer det att var ett annat pris som vi ännu inte kommit fram till, men innan vi alls gör en rematch så ska jag få mitt pris.
/Jerry Andersson

Go for the throat

Ett visst troll tycker tydligen inte att min blogg inte handlar tillräckligt mycket om henne så nu ska vi berätta lite om vår lilla vadslagning som skall äga rum idag. Järven har tydligen byggt en ny lek till henne, som hon tror kommer äga sönder mig därför slog vi vad om typ ett pack cigg. Matchen går i bäst av tre och hon kommer ställas mot mina vampyrer som inte kommer ge sig fören dem tömt detta lilla troll på allt hennes blod. För övrigt så måste förloraren gå ner på knä utanför spelbutiken och kyssa vinnarens skor, en mycket kul vadslagning alltså. 

 

 

 

 

/Jerry Andersson

Pain

Okej när man har brist på saker att skriva så lägger man upp gamla kul filmer ;)
 
/Jerry Andersson

Körkort

Nej nu ska jag fan börja ta tag i mitt körkort. Tänker beställa böckerna idag och börja plugga som ett svin, för Troll du ska inte lyckas ta körkort innan mig. Tycker jag är en jätte bra motivation att ha, måste bara se till att ha pengar till allt får det är tyvärr inte billigt att ta det där jävla kortet som säger att du kan köra bil, utan att döda någon. Med tanke på att jag kan köra/har bättre trafikvett än många där ute som faktiskt har körkort så börjar man ju fundera på hur svårt det egentligen kan vara.
/Jerry Andersson

Dygna med ett Troll



Det slutar ungefär såhär då, vi är väldigt övertrött och höga på kaffe xD
/Jerry Andersson

Badning i Lysekil

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut så kommer lite nostalgi från tidigare i sommar!
 
/Jerry Andersson

Utkast

Jag vet inte om jag ska fortsätta skriva på denna novellen jag började skriva för någon månad sedan men här får ni i alla fall ett utkast.

Vad gjorde han här? fanns det en anledning till varför han gick denna vägen? Ensam i mörkret gick han, med långsamma steg bort från skolan, bort från staden och bort från livet. Varför ville han gå bort från livet? Just nu var det nog tack vare henne, eller man kanske inte skulle säga tack vare men det var hon som var anledningen. Hon som hade tänt ett ljus i honom när allt var som mörkast, hon som hade skrattat tillsammans med honom och gett honom hoppet tillbaka. Hon hade kommit in i hans liv som vinden från väster och lika snabbt försvunnit igen och med sig hade hon tagit sen stor del av honom.

Det hade varit en varm sommarkväll för två månader sedan när han hade bestämt sig för att gå upp till sin egna lilla fristad, en kulle från vilken man såg ut över hela staden där han bodde. Det var inte många som kände till denna plats och därför kunde han oftast få vara ifred där men denna natt skulle bli annorlunda, världen hade en ny plan för honom. När han denna kväll kom över krönet så hade hon suttit där, han vet inte varifrån hon hade kommit eller vad hon varit med om men här var hon nu och hennes röda hår fladdrade i vinden. Han hade frusit fast utan att kunna röra sig eller prata på flera minuter och hon hade ännu inte sätt honom men när hon vände på huvudet och han mötte hennes förtrollande gröna ögon så öppnades hans egna och han såg världen på ett helt nytt sätt.
/Jerry Andersson

Cirkus miramar <3

Detta underbara bandet har spelats konstant hela helgen genom min mobil. Man kan inte få nog av dom speciellt inte när man sitter uppe på ett berg eller en bunker och ser ut över stora delar av Uddevalla. Har varit en härlig helg och nu hoppas jag bara att denna veckan som kommer blir minst lika härlig för det gäller att utnyttja sommarens sista dagar. Att sitta ute med vänner på en gräskulle och bara njuta av solen och musik eller att dansa runt i natten med troll slår det mesta.
Idag får jag se vad som händer, kanske drar in till spelbutiken en stund, måste ändå köpa en tärning eller två till så varför inte åka dit? + Jag vill testa min nya lek där och se vad den går för. Hoppas på att sluta tidigt idag så jag kan åka hem och duscha i så fall innan jag drar mig inåt mot Uddevalla.
/Jerry Andersson

magicmagicmagic

Okej så gårdagen spenderades till stora delar i Uddevalla, först i spelbutiken där jag blev rätt överkörd av folk även om jag kom tvåa i free for all med 6 pers. Jag köpte typ 10 boosters och fick ett M12 på köpet, vilket är värt att ha om man vill bygga standard, så Sofia fick det. Drog ner till ankaret och förankrade mig med Anton tills Sofia dök upp igen och var allmänt flummig som vanligt, vilket är positivt. Runt halva stan, spelade massa magic och jag var inte hemma fören halv fyra på morgonen, detta är lika med en underbar dag.

“Even though we've changed and we're all finding our own place in the world, we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face, we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us, nothing will ever change so much to the point where we're not all still friends.”
/Jerry Andersson

Underbara kvällar

Jag bara älskar dom två senaste kvällarna, allt som har saknats är underbart sällskap, men ibland kan även ensamheten vara skön, speciellt när det bara är du och havet.

Idag bakade jag en fantastisk jordgubbskladdkaka av 70% mörk choklad och det var en ny idé jag fick så chansen att det skulle gå åt helvete fanns ju där men jag lyckades.

Nu på kvällen gick jag ned till havet och fiskade lite. Det är en så underbar kväll idag att jag ångrar lite att jag gick hem för det var väldigt varmt i vattnet och hade jag bara haft badkläder med mig så hade jag lätt badat. Bilden nedan är från ikväll och jag skulle gärna dygna där nere med lite öl, en grill (eller eld) cigg och härligt sällskap.
/Jerry Andersson

Kom älvor

 
/Jerry Andersson

ska/vill göra

Det finns massa saker just nu som jag vill göra och en del som jag ska göra förr eller senare.
* Ha grillkväll med underbara vänner
* Färga håret svart
* Gå på bio, 300 kr i presentkort gör inte slut på sig själv
* Klippa tuppkam
* Gå på fler konserter
* Shoping runda i Göteborg
* Skriva ny musik

Som ni ser så är det en del saker jag har på min att göra lista/vill göra lista. Hoppas jag kan genomföra så många av dessa grejer som möjligt.
/Jerry Andersson

Morgondagen

Kan nog bli en ganska trevlig dag imorgon om man bortser från kurs helvetet, som dock får mig att komma upp på dagarna. Imorgon kommer min kusin hit så jag min bror och den lilla skit saken ska dra och fiska, tror vi. Jag hoppas på att vi kan dra några makrillar för fy fan va gott det vore att grilla. På tal om grillning som måste jag börja tjata mer på Tiaz om att dra igång en grillkväll snart, innan sommaren är över.
/Jerry Andersson

Underbara Ville Valo <3

 
Från Pier Pressure, åh vad jag längtar tillbaka dit! Liksom Paramore, Her bright skies, HIM och Early to bed.
/Jerry Andersson

Hästar

Eftersom det är så fint väder ute bestämde jag mig för att gå bort till hagarna och se om hästarna var där för att fota dom. Det var dom fast dom gick mest runt och käkade massa massa.
 
  
/Jerry Andersson

Cippo

        
 
/Jerry Andersson

Kladdkakasmys och flum

Sofia ringde igår och tyckte jag skulle komma in till Uddevalla och träffa henne en stund och det säger man ju inte nej till, inte så kul som vi brukar ha. Vi fick den underbara idén att köpa en kladdkaka och sprutgrädde, vilket var massa gott. Sitta i solen och trycka i sig en halv kladdkaka var, röka och fundera på hur i helvete jag kunde bita en 6:a på hennes arm. Efter jag hade köpt mat till den där tjatiga saken så bestämde vi oss för att åka hem, tills Anton kom in och uppehöll oss i några timmar till. Sitta vid ankarna, lyssna på awesome musik, äta godis och bara njuta av livet var inte heller det hele fel.

När jag väl åkte hem gjorde jag en underbar upptäckt, det är jävligt bra akustik i busshållplatserna på torp när dom är tomma så någon kväll tänker jag sitta där och spela gitarr och sjunga awesome låtar, typ.
/Jerry Andersson

Så ny blogg alltså

Okej så detta skall föreställa min nya blogg, även om jag flyttat över några intressanta gamla inlägg från den andra bloggen. Designen typ suger hårigapballe men jag orkade inte bråka mer med koderna och det känns som jag glömt en del men så går det när man inte kodar på ett tag. Det är helg nu folk, så vad händer? Något kul kanske? Jag har inget planerat än så är ni sugna på att göra något säg till.
/Jerry Andersson

Klarblåa ögon

En ensam tår letade sig ner för hans kind där han stod omsluten av mörker. Beslutet var taget, brevet var skrivet och nu var det dags att avsluta det. Ett steg, några sekunder sedan skulle allt vara slut. Alla hånande ord, alla elaka blickar som följt honom i tre års tid skulle med ett steg upphöra. Han var inte som alla andra, hade aldrig varit det och det var nog därför som han hade blivigt utstött i skolan.
Han hade vaknat på morgonen och gått upp till skolan som vanligt med musik dånande i sina öron. Väl i skolan skrek folk som vanligt åt honom när han gick förbi och någon, han var ganska säker på vem, hade skrivigt bög på hans skåp. Han slängde in sin väska i det nedklottrade skåpet och smällde igen det, höjde volymen på musiken och gick sedan iväg mot dagens första tortyr, eller som normala människor kallade det, lektion medan han sjöng med i låten som spelades.
”Ni sätter mig i ett rum där folk strömmar in
Kalla blickar möter mig – runt omkring
Ni ställer genast frågor ur era formulär
Men ni har ju redan dömt mig för den, som jag är!”
Att gå runt och sjunga högt för sig själv var något han kunde göra utan problem eftersom alla ändå redan såg honom som konstig och fel. Utan att sänka volymen på musiken gick han in i klass rummet och satte sig längst bak, det var något han gjort i snart tre års tid alltså var det ingen som kommenterade det. Allt tydde på att detta skulle bli ännu en dag som alla andra tills något hände som han aldrig trodde skulle hända. På väg till sitt skåp efter dagens sista lektion, hans allra sista lektion, möttes hans blick av ett par ögon lika strålande vackra som alla stjärnor på himlen tillsammans. Trotts att detta ögonblick bara vara de i några få sekunder så kändes det, för honom som om det varade i en evighet och det kanske det gjorde också för något i honom lämnade hans skal, kropp, när hans blick mötte dessa klar blåa ögon. Det var i alla fall så det kändes för honom, som om det var hans själ, det som var han försvann in i ögonen på en person han aldrig mer skulle få se. Efter att deras blickar mötts i några sekunder hände allt av sig själv. Han var nog inte riktigt medveten om vad han gjorde när han skrev brevet och sedan gick den långa vägen mot sitt slut medan solen sakta sjönk lägre på himlen.
Nu stod han då där, på stans stolthet, på en lång och hög bro. Ja där stod han i månens dunkla ljus och tänkte tillbaka på händelsen i skolan och det klar blåa ögonen han mött. Nu var allt så klart för honom, han såg något i sin minnes bild av ögonen som han inte hade sätt då, han såg ett budskap, blicken sa. Du är inte ensam, det var denna nya upplysning som fick den ensamma tåren, ja lika ensam som han, att rinna ner för hans kind. Han lyfte blicken från marken långt där ner och såg ut över hela den lilla staden som man kunde se från bron. I de små husen bodde de svinen som gjort allt detta mot honom och han hade några sista ord att säga dem. Med hög röst ropade han ut det som en gång hade varit hans hem. ”Nej, ni får aldrig mig!” Sedan föll han…

/Jerry Andersson

Meningen med livet

Jag kollade igenom min andra blogg och hittade denna texten som jag skrev som en filosofi uppgift under gymnasiet. Det som förvånar mig när jag läser den nu är hur ingen av lärarna som måste ha lästen fattade hur dåligt jag mådde, för enligt mig är det rätt tydligt i texten men avgör själva.
 
Meningen med livet by Jerry Andersson
Det finns en teori som säger att om någon någonsin kommer underfund med vad universum är till för och varför det finns där, alltså vad meningen med livet är, kommer det att omedelbart försvinna och ersättas av något ännu mer bisarrt och oförklarligt. Ser man det på detta sätt så kommer vi nog aldrig komma fram till vad meningen med livet är, för när någon väl gör det så kommer det enligt denna teori ersättas av något som är ännu svårare att förstå.
 

Även om vi alla vet att meningen med livet är 42 så skall jag ändå försöka förklara vad jag tror, för frågan kan inte existera i samma universum som svaret, men eftersom det är frågan som är ställd så kan jag inte ge er svaret som är 42. Meningen med livet är en väldigt svår fråga att förstå vad svaret skall vara fast de är klart förstår man inte svaret på frågan, behöver det inte vara svaret det är fel på, det kan lika gärna vara frågan som är felställd.

 

Vi lever alla i samma värld, ”Den stora världen” men ändå så lever vi alla i var sin mindre värld som är mer egen, ”Den privata världen”. Den stora världen och de privata världarna är väldigt lika men det finns små skillnader i de privata världarna jämt emot den stora världen, fast dessa skillnader känner förstås bara den som världen tillhör till. Detta tar jag upp därför att jag tror att man måste förstå hur vi existerar för att kunna se meningen med livet. I den stora världen, som inte är vår egen, finns det ingen mening med livet eftersom människan inte har en gemensam mening med livet. Eller i den stora världen är det 42 som är meningen med livet. Dock har var och en i den privata världen en mening med sitt liv. Vad är då meningen med livet för den enskilde människan enligt mig? Jo det som får dig att inte direkt efter att du läst den här uppsatsen hoppa framför ett tåg. Det är din mening med livet, som kan var allt från glass, vänner, familjen, en speciell person, musik, ja i stor sätt allt som får dig att inte ta ditt liv.

 

Självklart ställe du dig nu frågan, de som tar sina liv då? Har inte dom någon mening med livet? Det är klart att dom har en mening med livet men de som tar sitt liv är dom som har sett den stora sanningen, att livet är ett helvete, att den stora världen är svart och att i den privata världen är det demonerna som styr. Hur stor mening man än har med livet har dom insätt att det inte är värt att leva för att den meningen inte skyddar dig från deras hånande skratt och hårda ord. Har man dock tur så hittar men den stora meningen, kärleken som är det ända som kan skydda dig från demonerna. Som tur var så är det inte så många som vet att demonerna finns och att de egentligen är dom som styr i den privata världen, dom har så pass kraftiga meningar med sitt liv att dom aldrig behöver höra skratten.

 

Nu är det dags att avslut den här lilla texten, även om jag skulle kunna skriva så mycket mer så tänker jag sluta när det fortfarande är förståligt. Vi har kommit fram till att vi tror att meningen med livet är det som får dig att inte ta ditt liv direkt efter att den här texten är slut och att i slutändan är det kärleken som betyder något, det är den som är den största meningen och att det är den som förhoppningsvis kommer att ge dig ett långt liv, men som sagt det är dags att avsluta så lev väl.

/Jerry Andersson

Från Kolmården

  
 
 
/Jerry Andersson

The troll that could not fry eggs

Once upon a time in a small village lived a troll. This little troll had a big problem, she could not fry eggs well. One day she came up with the brilliant idea that she could ask her friend if he would be willing to become her private chef that would spend his time to fry eggs to her. Her friend said that he would be honored if he received this honorable title. It was not every day someone was a private chef for a troll and then she lived happily ever after with her perfectly fried eggs.

 

En berättelse av Jerry Andersson och Sofia Andersson

/Jerry Andersson